Opinión

ATLÉTICO-BARÇA

Molts socis i seguidors de l’Atlético de Madrid s’han citat els últims dies a través de les xarxes socials per anar demà al Wanda Metropolitano, amb la bandera espanyola. L’objectiu és omplir l’estadi matalasser de patriotisme, per demostrar al Barça i a tothom, que la “Unidad de España no se discute”.

Em sembla molt bé que ho facin, ja que cadascú és lliure de dur la bandera que vulgui a un camp de futbol, sempre és clar, que no sigui una bandera ofensiva. Estan en el seu dret de fer-ho, però espero que no es digui més allò de “el Barça esta politizado”. Potser sí que ho esta, però també altres clubs no?

Si portar una estelada al Camp Nou és barrejar política i esport, dic jo que també ho serà portar una “rojigualda” al Wanda Metropolitano.

Dit això, si ens centrem estrictament en el futbol, demà ens espera al nou estadi de l’Atlético, un autèntic partidàs, però arriba després de l’aturada de seleccions, que sempre és un mal negoci pels equips grans, que perden la majoria d’integrants de la plantilla durant uns 10 dies.
Sí que és veritat que en clau Barça, aquesta jornada internacional ha deixat més notícies positives que no pas negatives. D’entrada, ja tenim a Messi classificat per Rússia 2018. I a més de manera directa, pel que no es perdrà cap partit amb el Barça al no haver de jugar la repesca.
Luis Suárez ha recuperat l’olfacte golejador, amb el seu doblet amb l’Uruguai contra Bolívia. També Paulinho, va marcar pel Brasil, facilitant la classificació de Messi i Mascherano.
I a Barcelona, Andrés Iniesta ha estat recuperant-se tranquil•lament de la seva lesió muscular que es va produir en el partit contra Las Palmas i demà, en principi, podrà jugar davant l’Atlético.
Així doncs, bones notícies a 24 hores de saltar al Wanda Metropolitano.
El gran aspecte negatiu pel que fa a l’aturada, és que fins aquest mateix matí, els jugadors sud-americans: Messi, Mascherano,Luis Suárez i Paulinho no s’han entrenat amb la resta de companys del Barça, pel que Valverde de ben segur, no ha pogut preparar el partit de la manera que li hauria agradat.

Però ja sabem que això és el que hi ha, i de fet, l’Atlético es troba en una situació semblant, per tant, no hi ha excuses i cal anar a buscar la victòria, que deixaria al Barça 9 punts per sobre dels de Simeone. Sens dubte seria donar un bon cop d’efecte a la Lliga.

Sergi Ninou

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.