Opinión

MESSI, THE BEST

Leo Messi va aconseguir dimecres passat contra l’Olympiacos, el seu gol 100 en competició europea. El crac argentí, ha marcat 97 gols en Champions i 3 en Supercopa d’Europa. Es va estrenar a Europa el 2 de novembre de l’any 2005. Va ser curiosament contra un altre equip grec i el gran rival de l’Olympiacos, el Panathinaikos. Messi va ser l’autor del tercer dels 5 gols que els blaugranes van marcar al seu rival aquella nit.

Des d’aleshores, la llegenda de Messi no ha fet res més que créixer i créixer i ha estat l’element decisiu pels èxits del Barça a Europa els darrers 12 anys.  Sense anar més lluny, Messi ha marcat en dues de les quatre finals de la Champions que ha guanyat el Barça, les dels anys 2009 i 2011, totes dues contra el Manchester United.

Dels 100 gols marcats per Messi en competicions europees, la xifra s’amplia a un total de 105 en competicions internacionals, si afegim els 5 que ha aconseguit en les 3 edicions del Mundial de Clubs que ha disputat (els anys 2009, 2011 i 2015). Qualsevol dada que es pugui donar de Messi va sempre acompanyada de la paraula «rècord», i és que l’astre argentí queda fora de tota comparació possible.

El cas és que aquest dilluns, el gran rival de Messi, Cristiano Ronaldo, té tots els números de sumar el seu segon premi The Best, com a millor Jugador de la FIFA de l’any 2017. Recordem que el vencedor d’aquest premi es decideix per votació, de seleccionadors nacionals, capitans de la seleccions nacionals, un grup selecte de premsa i el vot popular d’aficionats registrats a la web de la FIFA. A banda d’això, el proper mes de gener, Cristiano també partirà com a clar favorit per endur-se la seva cinquena Pilota d’Or i igualar d’aquesta manera Leo Messi.

Home, no dic que no se la mereixi, aquí podríem tenir un bon debat, però si que crida l’atenció que molt probablement, d’aquí a tres mesos, tots dos jugadors tindran el mateix número de Pilotes d’Or. Doncs què voleu que us digui, jo ho tinc molt clar, Messi és el millor. El millor amb diferència. Però no d’aquesta temporada o dels últims anys, sinó de tota la història. M’és igual si Cristiano l’iguala, o si Leo no ha guanyat mai un Mundial. Cada dia ens demostra a tots que no n’hi ha cap com ell.

Sergi Ninou

Un comentario en “Opinión

  1. Ben dit, es ridícul que CR tingui les mateixes botes d’or que Messi. Tot i això si el Madrid fa una bona temporada y Portugal arriba a semis del mundial no t’extranyi que li caigui un altre.

    Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.