Opinió

NO DESAPROFITEM EL TALENT JOVE

El gran nom propi dels últims dies a Can Barça, està sent el de José Arnaiz. El davanter del filial està en boca de tots, gràcies a unes grans actuacions al Barça B, i també el dia dels seu debut al primer equip, dimarts passat a Múrcia. Arnaiz apunta a estrella si progressa com fins ara. És evident que és molt d’hora per parlar d’ell com a crac, enarca li queden moltes coses per demostrar, però se li nota que és un jugador especial, que en qualsevol jugada pot crear perill.

Sempre es demana paciència i anar poc a poc amb els joves que apunten molt alt, i és lògic que així sigui per evitar allò de cremar-los abans d’hora, però trobo que tampoc cal esperar perquè si. Si un jugador val, si un jugador té talent i és descarat, com ho és Arnaiz, és igual si té 18, 19 o 22 anys. Passa a tots els esports, futbol, bàsquet, motor… Ser jove no és necessàriament un hàndicap. El jugador de Talavera va ser un home bàsic pel Valladolid la temporada passada, i en dos mesos al Barça B, ja ha demostrat que no sent la pressió de vestir la samarreta blaugrana. És clar que això no vol dir que ja hagi de pujar al primer equip, millor seguir-lo al «B» i d’aquí un temps en parlem. Però, com deia abans, no cal esperar per esperar. Tant important és no cremar un futbolista, com ho és no desaprofitar el talent.

Espero que Valverde sigui atrevit i vagi donant oportunitats a Arnaiz, així com a Aleñá o altres jugadors del filial que tenen molt bona pinta. I no em refereixo només a veure’ls als partits de les primeres eliminatòries de Copa, sinó durant la temporada. Mereixen l’oportunitat, i més veient algunes de les toies que hi ha a la primera plantilla.

Sergi Ninou

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.