Opinió

EL VAR ARRIBA A LA LLIGA

Aquesta setmana, des de la lliga de futbol professional han confirmat que la temporada que ve tindrem VAR. Ja s’implementarà el vídeo arbitratge a la Lliga Espanyola. Ho celebro, ja era hora que s’acceptés l’entrada de la tecnologia al futbol espanyol. Ha costat, i és normal d’altra banda, tractant-se d’un país on això d’avançar i progressar, costa. Però bé, per fi tindrem VAR i se suposa que el futbol serà més just.

Molts consideren que a partir de la temporada que ve, els equips petits per fi seran tractats justament, ja que actualment sempre són clarament perjudicats respecte els dos grans. És aquell típic comentari que «els grans no es poden queixar dels arbitratges que reben». Els grans és clar, referit a Barça i Real Madrid.

Home, potser si que els dos gegants dels futbol espanyol acaben cada temporada més beneficiats en comparació amb la resta d’equips, però i si fem la comparació només entre ells dos, entre Barça i Madrid? Tinc clar que en aquest cas el Barça té molt a queixar-se. I no d’ara, o dels últims anys, sinó de sempre. L’ajudeta de torn quan a la casa blanca les coses van malament sempre està allà, i de la mateixa manera, quan a can Barça les coses es compliquen, arriba l’estocada final amb la decisió dubtosa de l’àrbitre, que acaba caient gairebé sempre en contra dels blaugrana. Podem repassar les últimes lligues blanques, no cal anar més lluny.

Per això considero que el VAR es necessari, tot i que haurem de veure com s’utilitza. Hi haurà jugades que seran difícils d’arbitrar inclús amb la tecnologia. De tota manera, millor provar-ho. Tot el que sigui ajudar els col·legiats benvingut, suposo que tots en sortirem beneficiats…

Sergi Ninou

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.