Griezmann, es queda

Antoine Griezmann es queda a l’Atlético de Madrid. Fi del «culebrot», fi de la pel·lícula, fi del xou que ens ha portat a una situació esperpèntica, amb un desenllaç televisat que només tenia un precedent, el de Lebron James el 2010, però que ningú s’imaginava que es podria repetir amb Griezmann. Ah, i amb el segell de Gerard Piqué darrera les càmeres. Vaja, un xou que Déu n’hi do.

El cas és que Griezmann ha triat seguir a l’Atlético descartant la proposta del Barça. El davanter francès ha muntat un xou lamentable, però la seva decisió és del tot respectable, ha triat el seu futur com té tot el dret del Món a fer. I Piquè? Piquè també té tot el dret a fer el que vulgui, faltaria més,  però hauria de ser conscient que ja és el segon estiu consecutiu que deixa fatal la imatge del Barça. Està molt bé que es presti a produir un documental sobre un company de feina, està molt bé que vulgui mostrar en format de reality com és una negociació per dins, està molt bé innovar, tot i que en el fons, crec que el que vol és deixar en evidència la premsa, però carai, podria haver tingut en compte que el desenllaç de la història, no deixa en bon lloc el Barça.

Més enllà d’això, també és evident que el Barça ha perdut poder de seducció darrerament. L’any passat, marxa Neymar i aquest, no ve Griezmann. Si, ja sé que el motiu principal són el  diners, però cap dels dos és al Barça. I això que tens a Leo Messi a l’equip…

I la directiva del Barça? Com queda Bartomeu i la seva Junta en el cas Griezmann? Home, no sé si han fet el ridícul del tot, però segur que en surten molt mal parats. Després de reconèixer públicament els contactes amb l’entorn del jugador i dir que “ja en parlarem l’1 de juliol”, feia la impressió que el fitxatge estava ben lligat. Res d’això. Segons hem pogut saber, mai ha existit cap clàusula de penalització per si al final Griezmann no venia al Barça. El jugador mai va signar res. El Barça no es va assegurar res per escrit, de manera que ho confiava tot a la paraula donada fa uns mesos enrere. Tota la confiança i tranquil·litat que ens transmetien des del club, era basada en un simple OK verbal. El Barça per tant, no cobrarà cap indemnització. Així doncs, és evident que Bartomeu no va fer tot el necessari per portar el jugador, malgrat ell deu pensar que sí.

En qualsevol cas, ara, amb els 100 milions que estaven destinats a Griezmann, el Barça podrà reforçar altres posicions que segurament no es contemplaven degut a la despesa que suposava el davanter francès. Hauria de ser així, esperem que sigui així, i que s’inverteixin bé els diners, amb cap, i sense anar ensenyant els bitllets com va passar fa uns mesos amb Dembélé. No vindrà Griezmann, però ei, no és la fi del Món.

Sergi Ninou

2 comentarios en “Griezmann, es queda

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.