Diumenge, Barça-Madrid

No hi ha dubte que el Barça-Madrid de diumenge serà diferent als que hem viscut els darrers anys. No hi seran Messi ni Cristiano, els grans referents dels dos equips en la última dècada. El primer, se’l perdrà per lesió, el segon, perquè directament ja no és a la casa blanca. Tot i l’absència d’aquests dos cracs, no li faltaran al·licients al partit, com és natural tractant-se d’un clàssic. D’entrada, el Barça pot donar l’estocada final a Julen Lopetegui, que viu al límit des de fa una colla de dies. Una victòria blaugrana, gairebé amb tota seguretat significarà la destitució del tècnic blanc. El Barça, per tant, pot fer que es repeteixi la història de fa tres temporades amb Rafa Benítez. Un triomf del Barça també significaria treure-li 7 punts al Madrid a la classificació. D’acord que som tot just a la jornada 10, però fa unes setmanes, quan el Barça va sumar 2 punts de 9 contra Girona, Leganés i Athleltic Club, era impensable poder obtenir un avantatge així.

Tot i això, el Barça farà bé de no confiar-se del millor moment en que arriba al partit. És un clàssic dels clàssics que l’equip que afronta el partit amb més problemes acostuma a endur-se la victòria. Ho hem vist al llarg de la història en tots dos bàndols. Si una cosa bona té Valverde és que mai se sent superior al seu rival, per tant, estic segur que el tècnic blaugrana preparà a consciencia el partit i en cap cas sortiran els jugadors pensant que tenen el triomf a la butxaca abans de començar a jugar. I és que el Madrid, per molta manca de gol que tingui, que és una realitat, té tanta qualitat sobre la gespa que fàcilment et poden complicar la vida en qualsevol moment.

Veurem si Valverde repeteix l’onze amb que va sortir contra l’Inter. Li va funcionar la fórmula amb Rafinha, així doncs, tot fa pensar que si la cosa va anar bé, segurament repetirà diumenge. Sense Messi, el més fàcil era pensar que Dembélé, tindria la seva oportunitat de ser titular i reivindicar-se com a peça important de l’equip. Doncs no esta sent així, i no ens ha d’estranyar, un cop hem sabut que dimecres, just abans del partit contra l’Inter, el francès va arribar tard a la concentració de l’equip, en un nou acte d’indisciplina per part seva. És molt trist i decebedor que Dembélé, un noi amb tanta qualitat i potencial, no estigui més implicat amb l’equip. O espavila, o el Camp Nou aviat el sentenciarà, si no ho ha fet ja Valverde.

En qualsevol cas, el Barça-Madrid de diumenge promet emocions fortes com sempre un clàssic, i aquí estarem per viure-les i explicar-vos-les.

Sergi Ninou

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.