El Barça torna a golejar el Madrid

Pràcticament la totalitat dels darrers entrenadors del Reial Madrid s’han endut una golejada del Barça. 5-0, 2-6, 0-4, 5-1. Ahir el Barça de Valverde, que surt molt reforçat del clàssic, va signar la sentència de mort de Julen Lopetegui, que avui serà destituït com a tècnic del Reial Madrid.
Els culers s’han acostumat regularment a tenir orgasmes futbolístics en els darrers Barça-Madrid o Madrid-Barça. Ahir es va aconseguir el més difícil encara, golejar a l’etern rival sense Messi però es va suplir amb un equip molt ordenat, molt intens que va fer un futbol ràpid i preciosista que va deixar amb les vergonyes a l’aire a un Madrid apàtic a la primera part i desorientat a la segona. El Barça va aconseguir ahir el millor spot publicitari mundial amb un mosaic preciós i un públic desfermat.
El Barça lidera en solitari a la lliga i a la Champions mentre que el Madrid està en una crisi de joc i d’identitat important.
Segurament que Lopetegui no és l’únic culpable però ja se sap que per molt que les mirades també apuntin a Florentino Pérez el president del Madrid gaudeix d’una immunitat absoluta i res pertorbarà la seva prioritat que no és un altre que el projecte immobiliari del Nou Bernabéu. Potser La diferencia es que en els darrers anys el Barça ha sustituit: Iniesta (retirat), Arda Turan, Aleix Vidal, André Gomes i Digne per Dembelé, Coutinho, Arthur, Lenglet i Arturo Vidal.
I en canvi, el Reial Madrid ha perdut James, Morata, Cristiano Ronaldo, Kovacic i Pepe i ha fitxat a Odriozola, Courtois, Mariano, Vinicius i Rodrygo.
Els blaugrana han guanyat potencial mentre els blancs l’han perdut.
Guanyant al Madrid no s’acaba la temporada però de moment, esclafar l’etern rival com ahir va fer el Barça al Madrid és per celebrar-ho durant uns quants dies.
Marçal Lorente

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.