El Madrid funciona amb projectes setmanals

El Barça de Valverde és el primer equip de la Champions que s’ha classificat matemàticament pels vuitens de final gràcies a l’excel·lent fase de grups que està completant amb 3 victòries clares i l’empat d’ahir al camp de l’Inter que va saber a poc tenint en compte el magnífic partit que van realitzar els blaugranes. Valverde cada cop incorpora més efectius a la causa. Amb el seu debut i primer gol a la Champions amb la samarreta del Barça, Malcom s’endolla i té unes ganes bojes d’acabar triomfant en el club blaugrana.

Avui és el torn del Reial Madrid, que visita l’estadi txec del Viktoria Plzen i Florentino Pérez està resant per a que segueixin les victòries i tenir l’excusa perfecte per mantenir a Solari a la banqueta. I és que els entrenadors amb prestigi, sabent de les constants ingerències del president,  ja no els sedueix entrenar a l’equip blanc. Jurgen Klopp, Joaquim Low, Mauricio Pochetino o Robert Martínez ja li han dit que no. D’aquí que aquesta temporada, els projectes del Madrid són setmanals. El primer va girar en torn a Lopetegui, Benzema i Bale, Després entorn al nou crack Mariano, I ara el pla és Solari i Vinicius. Es pensen que amb tantes portades li estan fent un favor al brasiler quan el que estan fent és fer-lo malbé. Convertir-lo en la gran esperança dels madridistes és posar-li massa pressió a un nano de 18 anys que acaba d’aterrar.

Marçal Lorente

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.