Messi torna a disparar contra Bartomeu

Leo Messi ha aprofitat el missatge de comiat que li ha dedicat avui a Instagram al seu amic i ja ex company Luis Suárez, per enviar un nou zasca al president Josep Maria Bartomeu. Messi creu que Suárez no ha rebut el tracte que mereixia i que se l’ha fet fora de mala manera. I acaba dient que a aquestes alçades ja no li sorprèn res del que passa al club.

Amb aquestes paraules, Messi deixa clar que segueix molt dolgut perquè el president no el deixés marxar i lluny de buscar una mica de pau, torna a encendre el foc. És evident que la relació Messi-directiva està del tot trencada i segurament res ho podrà arreglar. “Que prosperi la Moció” diuen alguns. Potser sí, però ja veurem…

El cas és que Messi amb aquest tipus de missatges tant contundents cap al president, no actua com ho hauria de fer el primer capità del Barça. Entenc que segueixi enfadat amb Bartomeu, però Bartomeu no és el Barça. De portes enfora, convindria dissimular una mica. Tornar a avivar les discrepàncies no crec que sigui el que necessita ara el club. Per cert, aquesta setmana Messi també es va acomiadar públicament del seu amic Arturo Vidal, però en canvi, no trobareu cap missatge de Messi cap a Rakitic o Semedo… ni després del 8 a 2…

A tot això, enmig d’aquesta enrevessada situació, diumenge comença una nova temporada. Torna la lliga amb la vista del Vila-real al Camp Nou. No dubto del compromís de Messi un cop sigui a la gespa, però com deia, està ben clar que el Leo no té cap ganes d’estar al Barça. Ell volia anar al City, on tenen un gran projecte esportiu que els ha permès quedar a 18 punts del campió de la Premier. I a la Champions, les dues últimes temporades han estat eliminats pels totpoderosos Tottenham i Olympique de Lió. Quin èxit de projecte eh Leo?

Sergi Ninou

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.